Over

Over Tjaard Heikens

Tjaard HeikensWelkom op mijn plek in de virtuele wereld. Hier wil ik mijn kijk op de wereld met jou delen.

‘Kijken’ is het thema van deze site. Met foto’s maak ik een afbeelding van de ‘werkelijkheid’. Het is mijn interpretatie, die ik graag wil delen. Daarbij gaat het mij om ‘het bijzondere van het gewone’.

Ik maak overwegend foto’s van de natuur, landschappen. In toenemende mate let ik op structuren, abstracte vormen in het landschap. Daarmee geef ik eveneens vorm aan het alledaagse.

Zie je een foto die je graag in je bezit zou willen hebben, stuur me dan een bericht en ik neem contact met je op over levering en prijs.

Deze plek in de virtuele wereld is een voorbeeld van de websites die ik maak. Als deze site je aanspreekt, dan bouw ik graag, voor een aantrekkelijke prijs, jouw plek in de virtuele wereld. Kijk daarvoor op de site van VP Design.

Wil je ook mijn andere ‘creatieve producties’ bekijken ga dan naar Tjaardvaltvoorverbeelding

Veel plezier bij het bekijken van de foto’s.

Tjaard Heikens